Wat doen wij dan?

Wat is de waarde van uw data?

Uw data is feitelijk niets waard totdat er iets waardevols van gemaakt kan worden. Uw organisatie is als een pyramide. Ergens daarbinnen bevindt zich de schatkamer. Flexibele, klantgerichte en maximaal presterende processen. Net zoals de zoektocht naar de schatkamer binnen de Pyramide is het soms noodzakelijk nieuwe methoden en technieken in te zetten om de schatkamer te vinden. Deze nieuwe aanpak is nu voor u beschikbaar: Process mining.

Wat we doen?

Process Miners maken uw bedrijfsprocessen transparant! Met behulp van de digitale 'sporen' die medewerkers achterlaten visualiseren, analyseren en monitoren wij de werkelijke end-to-end bedrijfsprocessen. Wij geven aan waar het proces efficiënter kan en waar u risico's loopt. Wij leiden u naar de verborgen 'schatkamer'.

Wat brengt het?

Wij laten u zien hoe uw 'zaken' daadwerkelijk worden afgehandeld in uw organisatie én daarbuiten. Het gaat om het leveren van meer transparantie, kennis en inzicht in uw processen. U kunt sneller en beter besluiten nemen over verbeteringen. Alleen degene die zijn processen echt goed kent kan de processen goed managen en verbeteren.

Hoe pakken wij dit aan?

Efficiënt, secuur en in korte tijd reconstrueren wij het proces uit de achtergelaten digitale sporen. Achtergelaten in diverse IT-systemen (ERP, CRM, Workflow, EPD etc.). Data voor prestatie indicatoren, varianten en kenmerken worden naar boven gehaald.

Wat ons drijft?

Wij streven naar een optimaal gebruik van de mogelijkheden die de technologie ons biedt om steeds efficiënter en effectiever te werken. Wij zien het potentieel wat schuil gaat in de steeds groter wordende hoeveelheid digitale informatie die om ons heen beschikbaar komt. Wij gaan ervoor om het enorme potentieel te ontdekken en te benutten.

Samenwerking initiatiefnemers

Process Miners is een samenwerking tussen Rob van de Coevering, Proces Mining specialist bij Zuiver ICT en Vincent van Witteloostuyn, datascientist bij FleXML. Door deze bundeling van krachten zijn we in staat grote en complexe databestanden snel te extraheren uit verschillende informatiesystemen en m.b.v. process mining te analyseren en te verbeteren.

Op zoek naar de schat?

Kies een proces uit wat transparant gemaakt moet worden en geanalyseerd. Ga op zoek naar de schatkamer. Neem daarvoor contact op met een van de Process Miners:

Rob van de Coevering m 06-54356523 rvdcoevering@zuiverict.nl
Vincent van Witteloostuyn m 06-83335156 vincent@flexml.nl

We doen dit niet alleen, maar samen met onze Business Partners